Kuumakivihieronta

Kylmien ilmojen kolotellessa jäseniä tuntuu ihanalta jo pelkkä ajatus siitä, että saa sulkea silmät ja rauhoittua lämpimien kivien rentouttavaan kosketukseen iholla. Hieronnan vaikutus perustuu kivistä vapautuvaan lämpöön, joka tunkeutuu syvälle kudokseen, Hieronta kiihdyttää ihon toimintoja ja nestekiertoa edesauttaen siten myös aineenvaihduntajätteiden poistumista kehosta. Lämpimät kivet tehostavat hieronnan vaikutusta.
Kesto: 50 min tai 75 min (katso hinnasto)

Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia sileäksi hiottuja basalttikiviä. Ne ovat tummia tulivuorenpurkauksissa muodostuneita laavakiviä, jotka sitovat lämpöä itseensä pitkään ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti. Kivet liukuvat iholla kevyesti ja käsittely tuntuu miellyttävän pehmeältä. Lämmöllä ja kuumakivihieronnalla on endorfiinejä vapauttava vaikutus. Kivien lempeä lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen rentoutuksen. Hieronta lisää ihon kollageenin joustavuutta ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen ja pehmentää ja kiinteyttää ihoa ja lämpövaikutus edistää voiteiden imeytymistä. Ihon yleisilme on hieronnan jälkeen nuorekkaampi ja heleämpi. Kuumakivihieronta aktivoi nesteiden poistumista ja vähentää siten elimistön turvotusta.  Hoito vähentää arpikudoksen muodostumista sekä lievittää kipua trauma-alueella esim. plastiikkakirurgisen toimenpiteen jälkeen.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa lämpövaikutus ulottuu syvälle lihaksiin

Kenelle kuumakivihieronta sopii?

Kuumakivihieronta sopii kaikille, joille sopii myös klassinen hieronta, mutta erinomaisesti henkilölle, joka on väsynyt ja stressaantunut. Kuumakivihieronta ei sovi, jos kehossa on tulehdus, tarttuva ihosairaus, kuume, flunssa tai henkilöllä on tuntopuutos, sydänsairaus, suonikohjuja tai hyvin ohut iho. Edellä mainitut eivät välttämättä estä kuumakivihierontaa, mutta ne tulee ottaa huomioon hoidon aikana.

Kuumakivihieronnan vaikutukset

  • helpottaa stressiä, uupumusta ja unettomuutta
  • tehostaa kuona-aineiden poiskulkeutumista
  • kiihdyttää aineenvaihduntaa
  • vähentää lihaskireyttä
  • poistaa kiputuntemuksia
  • syväkosteuttaa ihoa
  • rentouttaa kehoa
  • hemmottelee kokonaisvaltaisesti mieltä.

Tutustu muuhun palvelutarjontaamme.