Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvärentouttava ja miellyttävä kokemus. Se sopii erityisesti stressaantuneille ja kiireellisille ihmisille. Laita silmät hetkeksi kiinni, anna ajatusten rauhoittua ja suo itsellesi hetki hengähtää.
Kesto: 45 min tai 60 min (katso hinnasto)

Intialainen päähieronta rentouttaa niska-hartiaseudun, pään, kaulan ja rintalihasten alueen lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Päähieronta -menetelmä yhdistää loistavasti tuhatvuotisen intialaisen hierontaperinteen sekä stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan. Menetelmää voisi kuvata eräänlaiseksi stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen perusteella. Eksoottisesta, intialaisen päähieronnan nimellä tunnetusta nimityksestä huolimatta kyse on länsimaiseen elämäntapaan sopivasta, yksinkertaisesta ja rauhoittavasta hieronnasta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Hoitotapahtuma on aina yksilöllinen; esim. hampaiden narskuttelijan keskushermostoperäistä kiputilaa hoidetaan parhaiten käsittelemällä purentalihaksia.

Intialaisen päähieronnan hyödyt

Päähieronta lisää verenkiertoa pään ja ylävartalon alueella. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä.

Intialainen päähieronta 2

Intialainen päähieronta tehostaa verenkiertoa ja poistaa yläselän jännitteitä

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia

  • rentouttaa niska-hartiaseudun, pään, kaulan ja rintalihasten alueen lihaksia
  • vähentää stressiä
  • lisää verenkiertoa
  • tuo helpotusta päänsärkyyn ja migreeniin
  • auttaa unettomuuteen ja parantaa unen laatua
  • vähentää hampaiden narskuttelusta aiheutuvia oireita
  • vähentää puhetyöläisten lihasjännitystä
  • vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa

Päähieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Monien vaivojen helpottuminen tulee kuin sivutuotteena hyvälle ololle. Ja tottakai – hoito sopii myös hemmotteluun!

Tutustu muuhun palvelutarjontaamme.